Matrix Drops kvapky pre ochranu rastlín

 

Po viac ako desaťročnom výskume sa podarilo vynálezcovi Matrix Drops Computera  Kovács-Magyar Andrásovi zostaviť Matrix Drops kvapky ktoré rovnako dobre zaberajú na rôzne neduhy nielen ľudí, ale aj rastlín a zvierat. Tak ako ľudia, aj rastliny i zvieratá majú svoju  energiu – auru, ktorá sa ľahko môže poškodiť. Matrix Drops kvapky túto auru rastlín a zvierat dokážu viacnásobne zväčšiť, a tým zväčšiť aj  ich obranyschopnosť.

Tieto kvapky sú schopné neutralizovať rôzne chemikálie a ťažké kovy z pôdy, ktorá je dlhoročným aplikovaním chemikálií a postrekov infikovaná.  Kvapky sa aplikujú veľmi jednoducho, a nemajú žiadne vedľajšie účinky.

Matrix Drops kvapky pridáme do čistej vody podľa návodu, a týmto roztokom ošetrujeme rastliny. Kvapky zaberajú voči rôznym škodcom, hubám, ochraňujú ich pri jarných mrazoch, podporujú ich kvitnutie, v  letných horúčavách pomáhajú rastlinám prežiť. Vieme ich použiť na mnohé iné problémy, ktoré sa vyskytujú pri pestovaní rastlín.

Matrix  Drops kvapky neobsahujú žiadne  chemikálie, ani iné zdraviu škodlivé látky. Na chemikálie a  hnojivá  môžeme zabudnúť, čomu budú radi hlavne ochrancovia prírody a životného prostredia. V Matrix Drops sú v kvapkách  uložené holografické informácie minerálov, kameňov a drahokamov. Voda je schopná uchovávať tieto informácie celé roky, preto sú uložené vo vode. Už po prvom použití budete prekvapení ich účinkom na rastliny. Pre  ďalšie informácie ohľadom Matrix Drops kvapiek sa obráťte na našich odborníkov,  radi vám poradia, a hovoria po slovensky.

 

skodcovia , huby

 Dávkovanie:  
Platí pre všetky kvapky od  2001 – do 2061
1 l. vody – 15 ml   1/3  MD fľaštičky
10 l.  vody – 50 ml –  1 fľaštička MD
100 l.  vody – 150 ml MD 3 fľaštičky MD
1 000 l.  vody – 750 ml  MD

2 000 l . vody  –   1500 ml (1,5 litrov)MD
  
Predávkovanie kvapkami MD nejestvuje.
Mimoriadnu pozornosť venujme čistote vody ako aj čistote nádob. Používajme    umelohmotné nie kovové. Kvapky chránime pred elektrosmogom, mobil, wifi a pod. Výsledok účinku  kvapiek je viditeľný na rozdiele veľkosti aury stromu – hrozna – trávy – zeleniny – rastliny – kvetu,  pred a po aplikácii. Rozdiel v aure je merateľný už aj pri položení uzatvorenej fľaštičky na konár stromu.

 Kondicioner rastlín: 2001 MD
Základná ochrana, ošetrenie a podpora rastlín. Informačný vzor pôdy a rastlín (doporučujeme pri každom postriekovaní)

Kondicioner rastlín: 2003 MD
Informačný vzor pre odplašenie škodcov – mušky, mole, chrobač, húsenice, vošky, čínske lienky, (doporučujeme pri každom postriekovaní)

Kondicioner rastlín: 2005 MD:
Informačný vzor pre prevenciu pred hubovitýmí infekciami
(doporučujeme pri každom postriekovaní)

 Kondicioner rastlín:2028 MD:
Informačný vzor BGV-  BHV (bakterie –huby  – vírusy)

Kondicioner rastlín:2006 MD:
Informačný vzor pre  podporu rastu.

 
Kondicioner rastlín:2008 MD:
Informačný vzor pri poranení- pri reze rastlín
 

 
Kondicioner rastlín:2009 MD:
Informačný vzor pri- silné slnečné svetlo ,porážka slnkom    
           
Kondicioner rastlín:2010 MD:
Informačný vzor pri – jarných mrazoch, pred studením frontom, postrekujeme podvečer.

            
Kondicioner rastlín:2011 MD:
Informačný vzor – použiť  po príliš dlhých dažďoch, na rastliny stojace vo vode.

 
Kondicioner rastlín:2012 MD:
Informačný vzor pre prípad smútku rastlín
 
Kondicioner rastlín:2013 MD:
Informačný vzor  – základný jarný a jesenný postrek
 
 
Kondicioner rastlín:2015 MD:
Informačný vzor pre  –  podporenie opeľovania, podnecovanie kvitnutia

 
Kondicioner rastlín:2016 MD:
Informačný vzor pre  lipy.
 
Kondicioner rastlín:2017 MD:
Informačný vzor pre  kaktusy.
 
Kondicioner rastlín:2018 MD:
Informačný vzor pre  trávu.
 
Kondicioner včiel :2019 MD:
Informačný vzor pre ochranu včiel. Postrekujeme  denne trikrát

alebo pijavý papier nasiaknutý MD vložíme do úľov.
 
Kondicioner včiel :2020 MD:
Ochrana včiel. Do pitnej vody 1x týždenne

Oba prípravky pre včely používame súčasne.  Pri  veľmi ohrozených včelách doporučujeme začať neriedenými kvapkami.
 

Biozáhradka Matrix Drops prípravkami – úlohy v septembri

Pestovanie rastlín a ich ošetrovanie bez chemikálií nech sa stane čiastkom nášho životného štýlu.

Pri ochrane nášho okolia a ošetrovania rastlín nepoužívajme jedovaté, škodlivé látky.

Začala sa škola, prišiel čas na rozlúčku s letom grilovaním v prírode, je čas na opekávanie slaniny.

Po horúcich, suchých letných dňoch máme určité úlohy v záhrade, aby prechádzka našou záhradou bola našim oduševnením, aby sme nmohli zacítiť đakovné hladkanie aury našich rastlín. Využime jesenné slnečné dni, buďme čím viac v prírode!

MATRIX_DROPS_350_w380Niekoľko dôležitých jesenných úloh:

Nezabudnime zo zeme, z trávnika pozbierať opadané lístie! Zdravé listy môžeme skompostovať, alebo môžeme nimi zakryť korene rastlín, ktoré chceme chrániť pred zimou. Choré, fľakaté, zhrdzavené listy betpodmienečne spáľme, likvidujme ich!

Predtým, než sa na ružiach objavia fľaky listov, môžeme ich postrekovať MD s číslom 2OO5 podľa návodu.

Dbajme na veľké rozšírenie roztočov vplyvom veľkého letného tepla!

Pozorovaním vyblednutých listov zblízka, prítomnosť roztočov prezradia stopy po odsávaní tekutín rastliny, na koreni listov očami skoro nebadateľný povlak podobný pavučine prezrádza prítomnosť škodcov. Oleandre, hortenzie, paradajky, ibišteky sú obľúbenými rastlinami roztočov. Môžu sa objaviť aj na vždyzelenom rastlinstve, na kivi, na viniči alebo na iných rôznych rastlinách. Auru našich rastlín máme možnosť posilniť Prípravkom MD 2OO3, takto môžeme ľahšie odpudiť škodcov.

Naše záhradné rastliny, rôzne jednoročné rastliny môžeme polievať, postrekovať MD prípravkom s číslom MD 2001- aby sme ich podnecovali k lepšiemu prijatiu fosforu a draslíka . Je veľmi dôležité použitie prírodného hnojiva , zlrelého kompostu alebo biohumusového hnojiva.

Náš kompost tiež môžeme zlepšiť vpolievaním MD 2001.

Naše oleandre nezabudnime teraz orezať, aby na budúci rok mohli krajšie, hustejšie a čím skôr kvitnúť. Môžeme ich postrekovať s MD 2O13 a s MD 2OO3. Kvôli poraneniam vzniknutým orezávaním rastlín môžeme použiť MD s číslom 2OO8.

Slimáky môžeme najlepšie odpudiť z prípravkov MD s označením s číslom 2001.

Myslime na đalší rok: zrýľujme zeleninové a kvetinové hriadky, dobre pretočme zeminu! Aj na hriadky postrekujme z MD prípravok s číslom 2OO1, aby dospelí jedincovia škodcov nevedeli uložiť svoje larvy do našej záhrady.

V prípade, že letné horúčavy veľmi oslabili náš trávnik, teraz mu môžeme poskytnúť MD 2001 a MD 2008.

Doporučuje sa náš trávnik na jeseň posypať organickým hnojivom alebo kompostom. Už teraz dbajme o to, aby sme mali k dispozícii tieto hnojivá. Umelé hnojivo s obsahom dusíka sa nedoporučuje teraz aplikovať, lebo zelená časť trávy môže príliš rýchlo začať rásť, tým by sme mohli dopomôcť k výskytu zimných fuzáriových ochorení trávnika, hlavne pliesne snežnej.

Jesenný postrek stromov vo forme MD 2013, MD 2001 a MD 2028 sa doporučuje pred a tiež po opadaní lístia stromov.

Ideálnym obdobím presádzania jahôd je august- september. K presádzaniu použime špeciálnu fóliu, aby sme priesady chránili pred burinami, neskôr plody od vlhkej, zablatenej pôdy. Kvôli predídeniu rozmnoženia slimákov už teraz postrekujme s MD 2001. Kvôli vzniknutým poraneniam pri presadení sa doporučuje MD prípravok 2008. K rýchlejšiemu zakoreneniu môžeme dopomôcť MD prípravkom 2007. Aj jahody nám budú vđačné na nasledujúci rok hojnou úrodou, keď pri presádzaní použijeme MD – Matrix Dropsy a organické hnojivo.

Hľuznaté rastliny, tulipány, krókusy, hyacinty a cibuľoviny už môžeme vysádzať od septembra, aby sme sa im mohli v našej záhrade radovať na jar. Pred vysadením ponorme cibule a hľuzy rastliín na krátky čas do kúpeľa pripraveného s MD 2001, MD 2003, MD 2005, MD 2008, a MD 2028 , potom pre nich pripravenú pôdu polejeme vodou z tohoto kúpeľa.

Nezabudnime ani na naše izbové rastliny, posilujme ich s MD 2001.

Prajeme Vám všetkým príjemné záhradkárčenie!

 

Záhradkár v marci

 

Popri pocite „konečne je jar” je veľmi veľa úloh, treba sa pustiť do práce v záhradke. Počnúc tým, že odstránime v zime opadané lístie, je čas na rez ovocných stromov, kríkov, prísun živín do pôdy, je tu čas siatia, sadenia kvetov, zeleniny.

Jar je doba na odstránenie prikrývok ruží- slamy, halúz, kopčekov pôdy. Popínavé ruže, ktoré sme ohli a zakryli zemou, po odkrytí nechajme pár dní ležať na zemi predtým, než ich postavíme a priviažeme ku kolíku. Urobme rez ruží: nízke, mnohokvetné kríky režeme obyčajne na tretinu, parkové ruže orežeme na polovicu, podľa rastu výhonkov. Na popínavých ružiach urobme omladzovací rez. Po uskutočnení jarného rezu ruží postrekujme ich zmesou MD 2028 a MD 2008, takýmto spôsobom zabránime šíreniu rôznych infekcií a takisto napomôžeme hojeniu rezom spôsobených poranení.

MATRIX_DROPS_350_w380Najvhodnejšia pôda pre ruže s výsadbou na jar je hlinitá, ťažká, vlhká pôda, v takejto pôde je menšie riziko zmrznutia korienkov ruží. Trošku orežme korene ruží, pretože v mieste rezu koreňa sa lepšie vytvárajú nové korienky.

Vykopme jamu primeranej veľkosti, hlbokú najmenej 60 cm, pretože ruža potrebuje rozkyprenú pôdu- krčok koreňa, kde bola ruža zaočkovaná by mal byť po výsadbe cca päť centimetrov pod horizontom zeminy. Ostatok jamy zasypme zeminou zmiešanou s vyzretým humusom. Pôdu rastliny hojne zalejme vodou , do ktorej sme pridali MD 2001. Napriek tomu, že je jar -na dobu pár týždňov- chrániac novovysadené ruže pred mrazom prikryjeme ich zeminou, kým je rizikové obdobie jarných mrazov. Asi o mesiac odstráňme zeminu použitú na ich prikrytie.

V tomto období sa vysádzajú rôzne cibuľoviny a hľuzovité rastliny, ktoré je najlepšie vysadiť do pôdy, ktorá dobre odvádza vlhkosť, pretože veľa vody môže spôsobiť hnilobu cibuliek a hľúz. Georgíny môžeme množiť rozoberaním ich hľúz, je veľmi dôležité, aby stonková časť s výhonkom ostala na každej hľuze.

Cibuľky a hľuzy dopredu, pred niekoľkými hodinami pred výsadbou postrekujme zmesou MD 2028, MD 2002, MD 2003. Pôdu, do ktorej ich vysadíme postrekujme vodou s MD 2001.

Okrasné trávy- ak sme ich doposiaľ neodstrihli, tiež im ostrihajme steblá, aj v tom prípade, ak sú ešte stále pekné. Takto necháme priestor pre ich nové výhonky.

Viacročné- trváce byliny, ktoré sa rozrástli, nemajú dostatok miesta, nedostatočne kvitnú, alebo ich chceme rozmnožiť, tiež vykopeme, rozdelíme ich, a znovu zasadíme. Aj v tomto prípade sa doporučuje použiť kvôli poraneniam MD 2008 a taktiež MD 2001 kvôli uľahčeniu prijímania živín rastlinou. Pretože sme rozobrali korene, sa doporučuje MD 2012-na smútok rastliny, na regeneráciu korienkov sa môže pridať MD 2006 a MD 2007- buđ na každú rastlinu nakvapkáme 20 kvapiek alebo do vody, ktorou ich polievame, pridáme 15ml/10 l vody.

V tomto období môžeme rozmnožiť kríky ríbezlí a egrešov – ich delením, čo spočíva v tom, že ker vykopeme a korene rozdelíme na dve a zasadíme.

IMG_20170409_172644Na stromoch- kôstkovinách často zbadať tečenie miazgy zo stromu. Miazgu podobnú živice odstráňme, jej miesto nožom očistíme, následne natrieme poranené miesto vhodným štepárskym voskom alebo balzamom.

Urobíbe rez korún ovocných stromov, ktoré sa vysadili na jeseň -týmto ich prvým rezom sa rozhodne o celý tvar stromu a jeho koruny. Je veľmi dôležité, aby sme brali do úvahy silu rastu stromu, vek, výšku a stav stromu. Strom, ktorý rastie pomaly- vypestuje sa do malej výšky- stom, ktorý je silný, rýchlo rastie- sa vypestuje na stredne vysoký strom.

Prečo robíme rez marhúľ tiež v tomto období? Pretože neznášajú februárový rez. Ich rez je veľmi ovplyvnený podľa druhu, spôsobu pestovania, aké sú staré tieto stromy, vo všeobecnosti sa skráti hlavná vetva, odstránia sa prerastené konáre, tak prevzdušníme korunu stromu, odstránia sa staré a suché vetvy, výhonky.

Odborne orezaný strom môže vyvolať hrôzu u začiatočného záhradkára, avšak sa tým zabezbečí úroda kvalitná a zdravá.

Nezabudnime urobiť omývanie stromu postrekom so zmesi vody, MD 2028 a MD 2013. V tomto prípade trochu viac postriekame strom ako obyčajne, aby kôra stromov mohla nasať čím viac tejto postrekovacej vody – zmesi.

Zeleninu, ktorú sme vysiali do voľnej pôdy, chrániac ju pred prízemnými mrazmi môžeme prikryť fóliou. Najlepšie je použiť fóliu takého druhu, ktorá má schopnosť rozšírenia svojich pórov, spolu rastie s rastlinou, nie je potreba vetrať rastliny pod ňou. Po zasiatí semiačok sa fóliou ľahko prikryje pôda, kameňmi alebo zemou sa upevní okraj fólie. V prípade ređkvičky a špenátu sa fólia ponechá až do zberu úrody, v prípade kapusty a kalerábu 6-10 týždňov. Z rastlín, ktoré potrebujú opelenie (napr. uhorky, jahody), sa fólia odstráni pred ich kvitnutím. Dbajme na to, aby sme rastlinky zvykli na počasie, neodstráňme z nich fóliu zrazu, v slnečnom období. Privykajme aj priesady postupne k slnku, k počasiu, aby sme ich nešokovali rýchlou zmenou.

Keđ si chceme sami vypestovať priesady jednoročných kvetov, je čas na zasiatie ich semiačok do debničiek, pohárov z umelej hmoty, alebo črepníkov (napr. Petúnie, Verbeny, atđ.) Napomáhajme lepšiemu klíčeniu semiačok postrekovaním zeminy s MD 2001.

Pokiaľ chceme mať krásny trávnik, musíme pre neho veľa urobiť. Vyhrabme trávnik vhodným náradím, zbavme ho nečistôt a rozhođme na neho preosiaty kompost- ako organickú živinu.Lepší príjem živín trávnikom uľahčíme polievaním alepo posriekaním trávnika s MD 2001.

O každej rastline (či je to ihličnatý, alebo listnatý strom, vždyzelený krík, či je to tráva alebo kvet, zelenina) sa môže povedať, že bez prijmu živín rastlinou nedochádza k jej primeranému rastu. V období jari, keđ všetko začína rásť, nešetrime živinami pre rastliny, pomáhajme im prírodnými hnojivami.

Smelo používajme MD 2001 k napomáhaniu prijmu makro- a mikroelementov rastlinou z pôdy.

 

Plus jeden typ: U mladých ovocných stromov sa môže stať, že koruna stromu rastie, ale kmeň stromu sa nerozširuje akoby bolo potrebné, má štíhle vreteno. Je možné pomôcť stromu tým, že kôru kmeňa stromu pozdĺž viackrát narežeme spôsobené poranenia ošetríme aj MD 2008. Rany sa takto rýchlo zahoja a kmeň stromu sa veľmi rýchlo posilní.

Zdroj.matrixdrops.com

Záchrana včiel od vyhynutia.

 

Zavedieme Vás do nášho programu ochrany včiel cez svet Matrix Drops.

V našich časoch u včiel sa vyskytol jeden zvláštny, z Ázie pochádzajúci škodca, klieštik včelí – spôsobujúci varoózu včiel, (latinský názov klieštika: Varroa destructor). Podľa niektorých zdrojov včelám hrozí vyhynutie , hlavne kvôli tomuto nesmierne agresívným parazitom.
Nie sme zverolekármi, ani znalcami hmyzu. Nevyrábame ani jedy, ani lieky. Máme ale v rukách taký vynález, ktorý mnohým ľuđom, zvieratám a rastlinám prinavrátil duševnú silu v najťažších, v temer bezvýhľadných situáciách. Možno práve vđaka nemu mohli začať nový život.

Úlohou ľudí je zachrániť včely pred vyhynutím. Tento náš program je spoločný s programom tých výskumníkov, ktorí neúnavne pracujú na záchrane včiel.

Tu by som chcel Vám predstaviť náš nový Matrix Drops výrobok, čoho výskumné čiary smerujú k tomu, aby sme posilnili duševnú silu dnes žijúcich včiel. Brali sme do úvahy aj iné, ich ničiace nebezpečenstvá, ako vplyvy postrekov, ich rezistenciu na antibiotiká- ich organizmu, ako aj celého včelstva.

V dnešnom svete každý niečo sľubuje, niečo garantuje. My nesľubujeme a negarantujeme. Už v prvých dňoch dávania, spôsobom radiestézie sa dá merať nárast aury včelích úľov.

Všetci tí, ktorí dajú naše výrobky svojim včelstvám, môžu prostredníctvom skúseného majstra v meraní, tzv.radiestéta, vykonať kontrolné merania. Budete sa čudovať, že energetické vyžarovanie včelstiev sa viacnásobne zvýši vo včelstvách včelárov, ktorí používajú výrobky Matrix Drops.

IMG_20170417_104751

V akej miere rastie aura včelstiev, v takej miere rastie i energia včiel, ich jasavosť, životná sila, duševná sila.

Dôkladne si všimnite výkonnosť Matrix Drops výrobky užívajúcich včelstiev, ich prínos a v prvom rade zmeny v ich infikovanosti. Dajte vedieť o vašich výsledkoch, takisto, ako to urobili počas výskumov aj prví včelári. Zdelenie sa o vaše výsledky môže byť veľkou pomocou pre strpčených včelárov, pred ktorými sa môže otvoriť nová brána možností v tomto bezvýhľadnom zmätku.
Naše komlexné výrobky sú na báze vody, neobsahujú žiadne chemikálie, chemické látky, iba čisté informácie prvkov. Vyrábajú sa s jedným výnimočným kvantovo fyzickým spôsobom.

Existujú dva druhy výrobkov:
– jeden druh doporučujeme ponúknuť včelám denne – Matrix Drops 2019,
– kým druhý druh doporučujeme ponúknuť včelám raz mesačne – Matrix Drops 2020.

Sú takí včelári, ktorí Matrix Drops dávajú piť včelám, niektorí ich dávajú včelstvám formou nasiakavého papiera nakvapkaním Matrix Dropsom. Pretože tento usilovný hmyz všetko cudzie vynáša zo svojich úľov, tak aj tento cudzí papier. Takouto cestou sa dostanú do styku s Matrix Dropsmi nachádzajúcimi sa na nasiakavom papieri. Matrix Drops je výborným nosičom programov, stačí ich len malé množstvo k tomu, aby sa dostali do aury včiel.

Možno existuje okrem toho aj iný vynaliezavý spôsob na to, ako dostať Matrix Drops výrobky ku včelám. Pokiaľ by ste sa chceli viac dozvedieť o našom vynáleze, študujte našu webovú stránku: www.matrixkvapky.sk

Doporučenia:
U Matrix Dropsov sa nevyskytuje nástraha možnosti predávkovania.
Treba výnimočne dbať o čistotu.
Zo začiatkov ich podávame včelám v neriedenom stave, po uplynutí niekoľkých týždňov ,Matrix Drops sa môže podávať včelám aj v riedenom stave.
Na 1 liter vody – 15 ml – asi za tri vrchnáky Matrix Drops,
Na 10 litrov vody – 50 ml – jedna fľaška Matrix Drops.